
Vassleprotein
Våra premium vassleproteiner är av högsta kvalitet för optimal muskeluppbyggnad och underhåll, inklusive alla EAA och BCAA. Utvecklade för idrottare, fysiskt aktiva personer och de med ökat proteinbehov - det perfekta stödet före, under eller efter träning och under dietperioder. Krämiga, fylliga proteinshakes eller uppfriskande, klara drycker i exklusiva smaker.
Ekologiskt gräsbetat vassleprotein
Premium ekologiskt vasslepulver tillverkat av 100 % vassleproteinkoncentrat med fyllig mjölksmak. Tillverkad av mjölk från gräsmatade kor (frigående) i Tyskland och EU. Högt proteininnehåll, komplett aminosyraprofil med alla EAA och BCAA. Inga konstgjorda smakämnen, inget tillsatt socker, inga konstgjorda sötningsmedel, utan genmodifiering.
Vassleprotein ISO-C®
Den optimerade premiummixen kombinerar fördelarna av vassleproteinisolat och vassleproteinkoncentrat i ett unikt 50/50-förhållande för maximal effektivitet. Jämfört med vanligt vasslekoncentrat levererar Iso-C® Whey både det höga proteininnehållet samt den låga fetthalten hos vassleisolat med den fylliga smaken hos vasslekoncentrat. Fullständig aminosyraprofil med samtliga EAA och BCAA. Inga konstgjorda smakämnen, tillsatt socker, konstgjorda sötningsmedel och utan genmodifiering.
ISO Whey vassleisolat
Högkvalitativt iso-vassleproteinpulver tillverkat av 100 % vassleproteinisolat med mycket hög proteinhalt och kraftigt reducerad fett- och laktoshalt, erhållet genom cross flow ultra- och mikrofiltrering. Komplett aminosyraprofil med samtliga EAA och BCAA. Inga konstgjorda smakämnen, tillsatt socker, konstgjorda sötningsmedel och utan genmodifiering.
ISO Clear vassleisolat
För fruktiga och uppfriskande, klara proteindrycker gjorda av snabbt absorberbart, hydrolyserat vassleproteinisolat. Högsta proteinhalt med nästan fullständigt avlägsnat fett- och laktosinnehåll (laktosfri) och utan den typiska mjölksmaken. Komplett aminosyraprofil med samtliga EAA och BCAA. Inga konstgjorda smakämnen, tillsatt socker, konstgjorda sötningsmedel och utan genmodifiering.